Search for content, post, videos

Global Sr QA medtech/pharma, North of Stockholm

Företaget söker en självständig person med ett intresse av att jobba i det lilla företaget och där kommer du att få ett stort eget ansvar.

Du kommer främst att arbeta med kvalitetssäkring inom ett kvalitetsteam som arbetar med kvalitetskontroll, regulatoriska frågor och kvalitetssäkring. Inom QA-området arbetar idag tre personer och nu letar vi efter två QA (en Sr och en Jr) för att ersätta en person men samtidigt gör vi en långsiktig infasning inför en pensionsavgång som kommer att ske om ca 18 månader.

Då företagets teknologi är en ytbeläggning med en API som ingående komponent omfattas regelverken för både de medicintekniska och farmaceutiska områdena. Teknologin finns sedan en lång tid tillbaka på produkter som säljs globalt.

Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar:

• Produktfrisläppning från den egna produktionen
• Frisläppning av analysresultat från interna och externa laboratorier
• Frisläppning av råvaror
• Granskning av instruktioner och rapporter mot kvalitetsledningssystemet och externa regelverk
• Intresse och erfarenhet av rollen som QA inom områden som främst QC inklusive mikrobiologi och kvalificering av utrustning inkl. mjukvara, validering av produktionsprocesser och validering av analysmetoder är meriterande.

– Det är även meriterande med erfarenhet av utbildning av medarbetare, bevakning av externa regelverk och andra relevanta områden.

– Det är av högsta vikt att du har ett genuint intresse av att kommunicera eftersom rollen är central med kopplingar till många andra funktioner inom företaget.

– Du måste känna för den breda rollen snarare än att arbete inom ett expertområde. Inom vårt QA-team kan alla det mesta, men varje QA har ett antal områden där man tar huvudansvaret.

– Företaget förväntar sig ett intresse av kompetensutveckling och erbjuder möjligheter att utvecklas genom utbildningar och konferenser inom området.

– Högskoleutbildning inom kemi, farmaci eller biokemi är ett krav.

– Även goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

– Det är önskvärt med minst 2 års erfarenhet som QA inom medicinteknik, farmaci eller motsvarande.

Vi erbjuder en spännande, utvecklande och självständig specialistroll i ett kunskapsintensivt och trevligt medicintekniskt företag med placering i norra Stockholm.

För frågor eller mer information gällande tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Agneta Andersson Almquist på Rekryteringsspecialisten Life Science, Nordic.

Mobil: +46 708-28 28

E-mail: agneta@rsls.se

Apply here!