Search for content, post, videos

Head of Regulatory Affairs to Karo Pharma

Karo Pharma är ett expansivt läkemedelsföretag som utvecklar och marknadsför produkter till apotek och direkt till sjukvården. Karo Pharma har en bred portfölj av välkända läkemedel inom Rx och OTC men även kosmetika, kosttillskott och medicintekniska produkter som marknadsförs främst på den nordiska marknaden. Bolaget har kontor i Stockholm och Oslo och är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsens lista för medelstora företag (Mid Cap).

Karo Pharma erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm.
Det här är en arbetsplats som passar för den som vill vara en del av ett kompetent team och ta ett stort eget ansvar. För dig som vill vara med och påverka är detta en unik möjlighet att få bygga upp och forma en helt ny avdelning i en unik verksamhet.

Din roll

Karo Pharma växer och söker nu en Head of Regulatory Affairs. I arbetsuppgifterna ingår att bygga upp, utveckla, leda och implementera det strategiska arbetet inom Regulatory Affairs i Stockholm. Du blir en del i ett nordiskt tvärfunktionellt arbetsteam, din uppgift blir att aktivt bidra med regulatorisk kompetens, både operativt och strategiskt.

Kontoren i Sverige och Norge har ”MAH-ansvar” för var sin läkemedelportfölj på den nordiska marknaden. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Din profil

Du som söker har en masterexamen helst inom farmaci eller annan relevant naturvetenskaplig utbildning. Minst 5 års erfarenhet inom Regulatory Affairs.

Kvalifikationer:

Omfattande kunskap inom Regulatory Affairs för marknadsförda produkter inom Norden.
Bred erfarenhet av ändringsansökningar och underhåll av nationell godkända läkemedel. Erfarenhet av CMC för att kunna klassificera och sätta ihop och skicka in variationer.
Erfarenhet av granskning av reklammaterial
Förmåga att arbeta i tvärfunktionella team omfattande både interna och externa medarbetare.
Förmåga att prioritera och leverera i tid och inom budget.
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på både engelska och svenska.
Innovativt tankesätt för att hitta nya lösningar
Prestigelös och stresstålig.

Meriterande om följande kvalifikationer finns:

Erfarenhet av DCP, MRP och centrala procedurer.
Erfarenhet av utvärdering av offerter, kontrakt och upphandling av konsulttjänster.
Erfarenhet av in- och utlicensiering av produkter.
Erfarenhet av CMO-upphandling och Tech Transfer
God kännedom om närliggande områden såsom Supply Chain, Quality Assurance och Pharmacovigilance.

I denna rekrytering samarbetar Karo Pharma med PharmaRelations. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Tjerngren, Head of Medical & Scientific 070- 165 22 79, alt. anders.tjerngren@pharmarelations.se

Ansökan

Vi gör fortlöpande intervjuer, men senast den 16 mars vill vi ha Din ansökan i form av CV och personligt brev. Din intresseanmälan lämnar du genom att klicka nedan.

Apply here!