Search for content, post, videos

Key Account Manager – Gastro

Vi söker en Key Account Manager till ett spännande längre konsultuppdrag på ett intressant läkemedelsbolag med start i augusti 2018.

För att passa i rollen ska du ha jobbat som Key Account Manager minst 5 år inom läkemedelsindustrin med dokumenterat goda resultat. Har du erfarenhet inom terapiområdet Gastro är det ett stort plus, men vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för vår uppdragsgivares försäljning och bearbetning av KOL:s och specialister i Sverige.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår uppdragsgivare tror vi att du är en prestigelös och välorganiserad person som har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som på engelska. Körkort och LIF-examen/behörighet krävs för rollen som Key Account Manager. Lämpligen bor du i Stockholmsområdet.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. PharmaRelations erbjuder dig samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång!

Är du intresserad?
Registrera din ansökan genom att klicka nedan. Ansökningar behandlas löpande. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Ola Gustavsson
Mobil: 070-165 22 33
E-post: ola.gustavsson@pharmarelations.se

Apply here!