Search for content, post, videos

Pharmacovigilance (PV) Specialist

PharmaRelations søger nu en PV Specialist til en konsulentopgave hos en af vores kunder i lægemiddelindustrien, der begynder i juni 2018. Stillingen er et barselsvikariat på 12 måneder.

Den helt rette kandidat har arbejdet med pharmacovigilance i nogle år i den farmaceutiske industri. Hvis du har erfaring med at have det fulde ansvar for PV i virksomheden, er det et plus, men vi lægger også stor vægt på personlige kvaliteter. Stillingen er kontorbaseret i Storkøbenhavn og dækker det danske marked.

Du har erfaring med PV-arbejdet, du har muligvis tidligere haft ansvaret for dette i en lægemiddelvirksomhed, eller du er klar til denne udfordring. Du er samtidigt operationel og ikke bange for at tage fat i de daglige rutiner. Du trives med at indgå i et mindre team, der refererer ud af landet på nordisk niveau. Du har passion for dit arbejde, er god til planlægning og strukturering samt resultatorienteret. Den person, vi leder efter, skal have formå at skabe tillid, både hos samarbejdspartnere, men også internt i organisationen gennem rigtigt gode kommunikationsfærdigheder.

Personlige kvaliteter, som den rette kandidat besidder, er høj energi og stort drive, fleksibel indstilling, selvstændig, proaktiv og præstationsorienteret. Du har et stort engagement og er en positiv person med fokus på forretningen. Du kommunikerer ubesværet på skrift og i tale på både dansk og engelsk.

PharmaRelations tilbyder dig en inspirerende og engageret arbejdsgiver, hvor du som medarbejder får gode muligheder for at udvikle dig. PharmaRelations tilbyder dig samtidigt et selvstændigt og stimulerende arbejde i et firma med høje ambitioner, og et klart fokus på vækst og resultater. Vi tilbyder et arbejdsklima baseret på engagement og korte beslutningsveje. Høj kvalitet i leverancen til vores kunde er nøglen til vores fælles succes!

Lyder det interessant?

Du skal være velkommen til at sende din ansøgning og CV via hjemmesiden www.pharmarelations.dk. Ansøgninger behandles løbende, sidste frist for ansøgning er den 28. februar 2018.

For mere information kontakt den ansvarlige hos PharmaRelations Kim Raabymagle på + 45 5119 9197 eller kim.raabymagle@pharmarelations.dk

Apply here!