Search for content, post, videos

Processoperatör medicintekniska produkter

I teamet Operation arbetar 10 personer samt verksamhetsledaren. Det är 2–3 personer som arbetar med drift och underhåll, 3–4 personer med produktion, en person med inköp och distribution (I/D) samt tre personer som arbetar som kvalitets/utvecklingsingenjörer vilka stödjer produktion, drift och I/D.

Vår befintliga processoperatör rör sig vidare internt så därför söker vi en ny kollega till vårt trevliga team.

Om tjänsten
I rollen som Processoperatör kommer du att främst att arbeta med företagets GMP styrda processer för medicinteknisk produktion där din huvuduppgift är att utföra ytbeläggning av medicintekniska produkter.
Företagets produktionsprocesser är baserade på våtkemiska tekniker och utförs i ISO-klassade (klass 7) renrum.
I denna roll kommer du också att få ansvara för att tillreda de kemiska lösningar som ytbeläggningen består utav. Vidare kommer du utföra kalibrering och underhåll av mätinstrument och utrustning samt utföra renrumskontroller som tex. partikelmätningar och vattenprovtagning. Du kommer även få delta i projekt i samband med införande av nya produktionsprocesser. Som deltagare i projekt förväntas du vara med praktiskt vid utförandet av kvalificeringar/valideringar av utrustning och processer. Arbetet kommer också innefatta upprättande av instruktioner och metodjournaler.

Utbildning/erfarenhet 
Du har minst en gymnasieutbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning och är intresserad av att få arbeta mer kemiskt inriktat. Viktigast är att du trivs bäst i en tjänst där du arbetar praktiskt.

Arbetet ställer stora krav på att du ska kunna följa skriftliga instruktioner och hålla god ordning. Planering vid genomförande av ditt arbete är av yttersta vikt. God vana att arbeta med Office-paketet är en fördel.

Tidigare erfarenhet av produktionsarbete i renrum samt erfarenhet från tillverkning av medicinteknik eller läkemedel enligt ett kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485) är till fördel men inget krav.

Du kommer att få lära dig arbetets utförande på plats.

Personliga egenskaper 
Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra men kan lika väl arbeta självständigt. Du tycker om att arbeta praktiskt, har ordningssinne och kan utföra arbetsuppgifter lugnt och metodiskt. Du har lätt för att kommunicera och har mycket goda kunskaper i tal, skrift samt läsförståelse i det svenska språket. Det är även en fördel om du har en god nivå då du talar och skriver engelska.

Vi uppskattar att du har en positiv attityd och ett stort engagemang i ditt arbete.

Vi erbjuder
En varierande och utvecklande roll i ett trevligt, kunskapsintensivt och växande medicintekniskt företag.

För frågor eller mer information gällande tjänsten, vänligen kontakta Senior Rekryteringskonsult Agneta Andersson Almquist på Rekryteringsspecialisten Life Science, Nordic.

Mobil: +46 708282889 E-mail: agneta@rsls.se