Search for content, post, videos

QA-konsult Medical Device

PharmaRelations söker dig som vill arbeta som QA (Quality Assurance) konsult.

Vem är du?
PharmaRelations söker dig som har naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola och minst 5-10 års erfarenhet av kvalitetsarbete inom medical device. Du bör ha erfarenhet av att självständigt driva kvalitetsarbete samt gedigen erfarenhet av medical device och ISO-standards. Har du därutöver erfarenhet av och att leda projekt inom läkemedel och GxP är det meriterande. Denna roll passar dig som är strukturerad och har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Vidare trivs du i en miljö där samarbete är en framgångsfaktor. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår uppdragsgivare för detta projekt tror vi att du är en prestigelös och välorganiserad person som gillar att leda projekt i samverkan med olika aktörer internt och externt. PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som konsult har stora möjligheter till utveckling och nya utmaningar i olika roller och organisationer.

Ditt första uppdrag blir på minst 6 månader hos vår kund, för rätt person finns möjlighet till fortsatt tjänst hos PharmaRelations.

Låter det intressant?
Ansökningar behandlas löpande. Registrera din ansökan genom att klicka nedan. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Eva Bremberg, 070-165 22 76

eva.bremberg@pharmarelations.se

Apply here!