Search for content, post, videos

Service ingenjör, Klinisk Diagnostik, Stockholm

Till vår trevliga och kundorienterade serviceorganisation häri Sverige söker vi en tekniskt kunnig Serviceingenjör.

I tjänsten kommer du att arbete med telefonsupport, akutservice, underhåll och kundutbildningar på våra analysinstrument från Leica (fokus är inom histologi – patologi). Du kommer att få en viktig roll i ett team bestående av produktchef, säljare och serviceingenjörer. Tjänsten är förenad med resor då du kommer ansvara för regionen från Linköping upp till Sundsvall men med ett stort fokus runt Mälardalen – Stockholm/Uppsala, det innebär max 30 – 40 övernattningar per år. Vi är ett ledande och växande diagnostikföretag och våra kunder finns inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Vi söker dig som:
• Är gymnasieingenjör eller likvärdigt, kvinna eller man med teknisk bakgrund och intresse
• Har en bra IT-kompetens
• Har hög service- och teamkänsla
• Är positiv, engagerad, utåtriktad, självständig och flexibel
• Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska
• Har B-körkort

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en positiv och självständig miljö. Vi är en välorganiserad serviceorganisation, kända som en av de starkaste i branschen. Utbildning av våra analysinstrument sker hos våra internationella leverantörer i bl.a. Tyskland och England samt att du även kommer att ha hjälpsamma och duktiga kollegor runt dig som stöd.

Intresserad att få veta mer om denna nya tjänst, vänligen kontakta Sr. Rekryteringskonsult Agneta A. Almquist, PhD på Rekryteringsspecialisten LIFE SCIENCE, Norden.

Mobil: 0708-28 28 89

E-mail: Agneta@rsls.se

Apply here!