Search for content, post, videos

BIOTECH söker dig som vill arbeta med Tekniksupport och säljstöd!

Biotech AB säljer laboratorieinstrument och komponenter till tillverkare och återförsäljare av kemiska analyssystem över hela världen.

Främst arbetar vi med komponenter till flödessystem t ex online avgasning. Vi arbetar mycket med problemlösning och kundanpassningar och gör montering för våra kunders räkning. De kan vara allt från globala aktörer till småföretag. Biotech har säljkontor i USA och Japan. Läs mer om vår verksamhet på www.biotech.se

Biotech expanderar, vi har en stark tillväxt och söker nu en medarbetare till vår tekniska support som vill vara med på vår tillväxtresa. Vårt mål är att fortsätta med ”double digit growth” genom att utvecklas på nya marknader med nya produkter. Som teknisk support kommer du rapportera direkt till VD och arbeta tillsammans med två kunniga säljare. Hos oss finns det goda möjligheter till att utvecklas och påverka sitt arbete.

Arbetsuppgifter;

I rollen som teknisk support kommer du främst ta hand om tekniska frågeställningar från våra kunder men också teknisk support gentemot våra säljare internt. Frågeställningarna kan vara av olika art med allt från enklare till mer komplicerade lösningar inom området analytiska flödessytem. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer. Många av våra kunder har vi samarbetat med under flera år. Kontakten med kunderna sker främst via e-post och telefon, samt oftast på engelska.

I denna tjänst kommer det även ingå säljstöd såsom, upprättande av offerter, uppdateringar av vårt CRM-system, delta på kundbesök och mässor. I övrigt så är vi ett mindre bolag till antalet anställda och tillsammans hjälps vi åt för att lyckas, vilket innebär att du kan vara med och påverka dina arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en Universitetsexamen inom Analytisk Kemi eller liknande samt längre erfarenhet av att arbeta praktiskt med HPLC och/eller andra flödessystem. Det är meriterande om du haft systemansvar och erfarenhet av felsökning. Flytande i engelska i tal och skrift är mycket viktigt då vi har flest internationella kunder.

För att lyckas i denna roll behöver du som person vara serviceminded, initiativtagande och strukturerad. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.

Välkommen med din ansökan!


Omfattning: 100%, Tillsvidare
Tillträde:
Efter överenskommelse
Lön: Fast
Placeringsort: Onsala
Ansökan: Skicka in din ansökan till jobb@biotech.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Grahn på telefon 0702-444 644.