Search for content, post, videos

Brand Manager

PharmaRelations söker nu dig som är intresserad av ett kortare konsultuppdrag med start i augusti. Ditt första uppdrag blir som Brand Manager på ett ledande läkemedelsbolag. För rätt kandidat kommer det att finnas möjlighet fast anställning.

I rollen som Brand Manager kommer du arbeta tvärfunktionellt i team tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen med att skapa och uppdatera marknadsföringsaktiviteter. Du kommer att arbeta med att driva pågående projekt, samt hitta nya vägar och alternativa digitala kanaler för uppdragsgivarens produktportfölj.

Eftersom uppdraget är relativt kort, kommer fokus att ligga på interna projekt på marknads- och säljavdelningen. Tjänsten är kontorsbaserad i Stockholmsområdet.

Din profil

Det är ett absolut krav att du har tidigare erfarenhet som Produktchef eller Brand Manager inom läkemedelsindustrin, minst 5-7 år samt att du jobbat inom terapiområdet Kardiologi. Du bör dessutom ha arbetat med digital marknadsföring inom Life Science. Du har förmågan att se helheten i affären och är van vid att prioritera. Du har passion för ditt arbete, är duktig på att planera och strukturera ditt arbete självständigt samt är resultatorienterad.

Den person vi söker ska ha förmågan att inge förtroende både hos kund samt internt i organisationen via mycket goda kommunikativa färdigheter.

Du är van att arbeta i Officemiljö och har lätt för att använda olika system. Svenska och engelska behärskar du flytande i både tal och i skrift. Du måste också vara väl förtrogen med gällande regler avseende marknadsföring av läkemedel.

Övriga erfarenheter så som vana att leda och implementera strategiska initiativ, Marknadsundersökningar, ”Forecast & Pricing” är meriterande.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. PharmaRelations erbjuder dig samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång!

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan snarast möjligt via hemsidan www.pharmarelations.se 
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Anders Tjerngren

Head of Commercial
070-165 22 79
anders.tjerngren@pharmarelations.se 

Read more about Brand Manager here!