Search for content, post, videos

Clinical Study Manager

PharmaRelations är ett svenskägt och ledande företag som tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster och rekrytering inom Life Science i Norden. Vi har en passion för att växa och utveckla människor och företag. Kulturen på ’PR’ baseras på vår värdegrund som utarbetats av vår personal. Här finns en entreprenörsanda, vi har höga ambitioner med tydligt fokus på tillväxt och resultat. Samtidigt har vi ett varmt och prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.

För ett uppdrag hos en av våra kunder söker dig som har flerårig erfarenhet av kliniska prövningar. Uppdraget är på heltid med start i juli/augusti och 6 månader till att börja med.

Om rollen

Som konsult hos oss arbetar du på plats hos våra kunder inom Life Science och/eller från vårt kontor i vackra Hagaparken. Detta uppdrag är baserat hos vår kund i Stockholmsområdet.

Din profil

Du har en relevant naturvetenskaplig universitetsutbildning och minst fem års erfarenhet inom kliniska prövningar. För denna roll behöver du ha erfarenhet att arbeta med leverantörer (CRO). Du talar och skriver svenska och engelska flytande (professionell nivå). Du är teamorienterad, arbetar systematiskt och tar eget ansvar.

Känns detta rätt för dig?

Vi ser fram emot din intresseanmälan genom att klicka ”ansök” och registrera ditt CV och en personlig motivering varför du vill att vi ska välja dig. Ansökningar behandlas löpande.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Eva Bremberg, Head of Medical Interim Services på PharmaRelations, eva.bremberg@pharmarelations.se eller  070-165 22 76.

Read more about Clinical Study Manager here!