Search for content, post, videos

Customer Success Professional

Visiopharm er en ledende spiller indenfor patologisk billeddiagnostik baseret på digital AI (Artificial Intelligence).

Visiopharms digitale løsning anvendes af tusindvis af videnskabelige medarbejdere, patologer og specialister på hospitaler, videnskabelige institutioner og i den biofarmaceutiske industri.

Til en nyoprettet stilling hos Visiopharm søger PharmaRelations en:

Customer Success Professional

Er du klar til en spændende opgave i et hurtigt voksende team i en innovativ vækstvirksomhed indenfor billeddiagnostik? Så er det måske dig, vi søger.

Til vores Clinical Sales-afdeling søger vi en kollega til at koordinere vores indsats, så kunden får en positiv oplevelse omkring leverancen og den øvrige service, vi stiller til rådighed. Du skal assistere vores salgs- og leveringsafdeling med implementering af projekter og undervisning. Din opgave bliver også at have fuldstændigt overblik over vores kontrakter og abonnementsløsninger, samt holde øje med, hvornår licenser skal fornyes med kunden.

Du bliver kundens ”garant” for, at problemerne hurtigt bliver identificeret og løst i organisationen.

Kvalifikationer:

– Projektledelseserfaring
– Minimum 2-3 års erfaring fra hospitalsverdenen eller healthcare-branchen fra en supportfunktion med kundekontakt
– Erfaring fra arbejde med service- eller supportkontrakter
– Du mestrer dansk, engelsk, gerne svensk eller andre europæiske sprog
– Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men din erfaring med koordinering, opfølgning, kundeservice samt opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer er det, som vi lægger vægt på

Personlige kompetencer:

Du er en stærk teamplayer med en udtalt struktureret arbejdsform. Du evner også at skabe struktur for de andre i teamet, så vores kunder får en rigtig god oplevelse af en koordineret og veltilrettelagt leverance. Din indsats skal igangsættes samtidig med, at andre parallelle aktiviteter er i gang.

Hvis du er procesorienteret, løsningsorienteret og optaget af at yde en god kundeservice er det måske lige dig, vi savner. Hvis du ydermere har indsigt i patologi, så bliver vi rigtig glade.

Teamet:

Stillingen refererer til Senior Vice President, Global Clinical Sales, Martin Kristensson. Dine kolleger bliver hele vores Clinical Sales Team, primært i Europa. Det kan forventes, at du skal supportere andre teams fra tid til anden, fx med opbygning og implementering af processer for indsendelse af tilbud til licitationer i et nyligt etableret team.

Vores team er kendt for at arbejde tæt sammen og fejre vores sejre i fællesskab.

Visiopharm tilbyder:

En meget spændende, nyoprettet stilling i en innovativ virksomhed i stor vækst. Stillingen har gode udviklingsmuligheder, og vi tilbyder løn efter kvalifikationer, bonus og pension. Visiopharm ligger i Hørsholm nord for København.

Ansøgning:

Har du fået lyst til at søge jobbet, så søg allerede i dag. Ansøgninger behandles løbende, deadline for ansøgning er onsdag den 2/12 kl. 10.00. For mere information kontakt den ansvarlige hos PharmaRelations, Lise Sønnersgaard på tlf. 60981303 eller på mail lise.sonnersgaard@pharmarelations.dk

Visiopharm blev grundlagt i 2001 og er et privatejet firma. Vi arbejder internationalt med over 900 licenser og utallige brugere i mere end 40 lande. Hovedkvarteret ligger i Hørsholm med kontorer i Sverige, Storbritannien, Tyskland og USA. Du kan følge Visiopharm på LinkedIn og Twitter. For flere nyheder kan du besøge Visopharm Newsroom på hjemmesiden www.visiopharm.com/newsroom/

Read more about Customer Success Professional here!