Search for content, post, videos

Farmakovigilans – Stockholm

PharmaRelations söker dig som vill arbeta som konsult. Du blir anställd hos oss med första uppdrag inom farmakovigilans hos vår kund i Stockholm. Första uppdraget är 1 år med möjlighet till förlängning och start under maj.

Vem är du?
PharmaRelations söker dig som har naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola och ca 2-5 års erfarenhet inom farmakovigilans. Denna roll passar dig som är strukturerad och har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Vidare trivs du i en miljö där samarbete är en framgångsfaktor. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Har du varit konsult tidigare är detta meriterande.

För att trivas hos PharmaRelations och hos vår kund tror vi att du är en prestigelös och välorganiserad person som bidrar till god stämning i arbetsgruppen. PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som konsult har stora möjligheter till utveckling och nya utmaningar i olika roller och organisationer.

Låter det intressant?
Ansökningar behandlas löpande. Registrera din ansökan på vår hemsida www.pharmarelations.se För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eva Bremberg, Head of Medical & Scientific, på 070-165 22 76 eller eva.bremberg@pharmarelations.se

Read more about Farmakovigilans – Stockholm here!