Search for content, post, videos

Head of department RA/QA/PV, Danmark

PharmaRelations søger nu en Head of Department RA/QA/PV til Danmark, der ønsker at opbygge og udvikle vores In-House services inden for Regulatory Affairs, Quality Assurance, Pharmacovigilance og Medical Device i Danmark.

In-House-teamet fokuserer primært på ad hoc- og projektbaserede konsulentydelser for en bred vifte af kunder fra såvel medicinalindustrien som medico-industrien.

Du får mulighed for at arbejde operationelt og strategisk, både på vores kontor i København, og bliver samtidigt en del af det nordiske ledelsesteam for In-house Regulatory Services. Rollen refererer til vores nordiske chef for Regulatory Services, som afdelingen overordnet hedder.

Hvem er du?

Vi søger dig, der har solid erfaring inden for regulatorisk og/eller kvalitetssikring fra medicinalindustrien. Samtidig har du en interesse for salg og ledelse, udover en passion for at opbygge stærke og langvarige relationer. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Da du får mulighed for at opbygge vores fremtidige forretning, hvor teamledere rapporterer direkte til dig, vil en interesse for ledelse og personaleansvar være afgørende. Vi tror også, at du er drevet af en iværksættertankegang for at få succes i denne rolle.

For at trives hos PharmaRelations og hos vores kunder, tror vi på, at du er nede på jorden, vellidt og en ekstrovert person, som er glad for at bidrage til en god atmosfære på arbejdspladsen. Kommunikation og samarbejde med kunder og kolleger falder dig naturligt, og du nyder at arbejde både selvstændigt, operationelt og i teams. At prioritere, planlægge og udvikle dit eget og dit teams arbejde er noget, der motiverer dig og får dig til at blive rigtigt god i denne rolle.

Hvorfor?

Vi arbejder med mange kunder, hvilket giver ekstraordinær erfaring og indsigt i mange virksomheder; og vi stræber efter at støtte vores kunder med individuelle løsninger, viden og erfaring hver eneste gang.

Hos PharmaRelations tilbyder vi en god arbejdsplads. Du får chancen for at udvikle dine færdigheder og arbejde sammen med et team af meget dygtige, innovative og fagligt dygtige eksperter på tværs af Norden. PharmaRelations tilbyder et sted, hvor der er plads til, at du kan udmærke dig, være værdsat og gøre en forskel. Ikke bare for os, men i sidste ende indirekte for patienternes liv, som vi er med til at forbedre og redde hver dag ved, at servicere Life Science industrien – ikke bare her i Danmark, men i hele Norden.

Hvordan?

For yderligere information kontakt Helena Björkman, Nordic Head of Regulatory Services, på e-mail helena.bjorkman@pharmarelations.se eller mobil +46 070-165 22 77.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så ansøg i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

På grund af GDPR kan vi ikke modtage CV’er via e-mail.

Read more about Head of department RA/QA/PV, Danmark here!