Search for content, post, videos

Hollister söker Nordic Business Analyst – Köpenhamn

Hollister er en global virksomhed, med produktionssites i 5 forskellige lande, blandt andet i Danmark. Som en af de største producenter af stomi- og kontinenspleje produkter, er Hollister med til at sikre kvalitetsprodukter og optimale behandingsmuligheder til disse patientgrupper.

Hollister er uafhængig og medarbejderejet. Med produktions- og distributionsanlæg på tre kontinenter servicerer Hollister hele det globale fællesskab. Alligevel lever ånden i Hollister videre som i den lille trykkervirksomhed, der blev grundlagt i Chicago i 1921.

John and Minnie Schneiders grundlæggende værdier og principper udgør stadig fundamentet, og virksomhedens mission er uforandret: “… At gøre livet mere givende og værdigt for de mennesker, der benytter vores produkter og services.”

I rollen som Nordic Business Analyst, er du ansvarlig for at drive de kommercielle data, processer og analyser, samt komme med forretningsinput til de relevante interne stakeholders på øverste ledelsesniveau. Du vil være ´go-to person’ for kommercielle datadrevne spørgsmål, og med din flair for systemer og processer, driver og styrer du kommercielle og finansielle projekter på nordisk plan.

Har du kendskab til Medical Device industrien, eller drømmer du om at arbejder i den, – så ræk ud til os i Pharmarelations.

Ansvarsområder:

  • Drive kommercielle og finansielle dataanalyser på tværs af den nordisk organisation
  • Drive og styrer finansielle og kommercielle projekter
  • Ansvarlig for Performance analyser og evalueringer
  • Udvikle og drive Business Intelligence kultur

Om dig:

Du er motiveret af at arbejde analytisk og datadrevet. At formidle analyser og komme med input til de kommercielt ansvarlige, ser du som en mulighed for at påvirke virksomhedens strategi og hjælpe dine kollegaer. Du ser dit ansvar for performance reviews, salgsrapporter og budgetrapporteringer som en afgørende og drivende aktivitet for virksomheden succes, og agerer derefter. Din nysgerrighed og lyst til at lære om forretningen, kommer til udtryk i dit engagement, proaktivitet og resultatorientering.

Er du den nye Nordisk Business Analyst, så kontakt os, eller at upload din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.pharmarelations.dk. Ansøgninger behandles løbende, sidste frist for ansøgning er den 6. december 2019.

For mere information kontakt den ansvarlige hos PharmaRelations, Ida Wenger-Parving på mail: ida.parving@pharmarelations.dk. Har du spørgsmål kan du ringe til Ida Wenger-Parving på telefon 26334301. NB: CV og ansøgninger modtages ikke på e-mail.

Read more about Hollister söker Nordic Business Analyst – Köpenhamn here!