Search for content, post, videos

Key Account Manager – onkologi

Brinner du för relationsskapande försäljning? Har du erfarenhet och kontaktnät inom onkologi? Vill du få möjligheten att börja som konsult hos PharmaRelations? Är svaren på frågorna ovan ja, tveka inte att kontakta oss på PharmaRelations!

Ditt första konsultuppdrag blir ett längre spännande uppdrag hos ett väletablerat läkemedelsföretag med intressanta produkter. Uppdraget kommer att påbörjas i oktober 2019 och intervjuer sker löpande.

I rollen som Key Account Manager kommer du att ansvara för att bearbeta onkologer i Mellansverige och Norra Sverige.

Personliga egenskaper som uppskattas för rollen är högt driv, flexibel inställning, strategiskt förhållningssätt och resultatorientering. Du bör du ha ett starkt kundfokus och du motiveras av att skapa och utveckla relationer.

Du har minst 5 års erfarenhet som Key Account Manager för receptbelagda läkemedel och har du dessutom ett väletablerat nätverk inom onkologi i Mellansverige eller norra Sverige är det meriterande.

Körkort och LIF utbildning/behörighet är ett krav. För detta uppdrag är det lämpligast att bo i distriktet.

Låter det intressant?

För mer information kontakta PharmaRelations och Nina Fredriksson 070-1652275, nina.fredriksson@pharmarelations.se

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökningar behandlas löpande.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. Hos PharmaRelations får du samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång.

Read more about Key Account Manager – onkologi here!