Search for content, post, videos

Konsult inom Regulatory Affairs

PharmaRelations är ett svenskägt och ledande företag som tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster och rekrytering inom Life Science i Norden.

Vi har en passion för att växa och utveckla människor och företag. Kulturen på ’PR’ baseras på vår värdegrund som utarbetats av vår personal. Här finns en entreprenörsanda, vi har höga ambitioner med tydligt fokus på tillväxt och resultat. Samtidigt har vi ett varmt och prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av regulatory affairs och är intresserad att ta nästa steg som konsult hos oss på PharmaRelations.

Om rollen:

Som konsult hos oss arbetar du på plats hos våra kunder inom Life Science och/eller från vårt kontor i vackra Hagaparken. Hos oss finns spännande möjligheter att växa och utvecklas med oss då vi har allt från juniora till superseniora roller och en möjlighet till breddning som få kan erbjuda inom Life Science.

Din profil:

Du har en relevant naturvetenskaplig universitetsutbildning och minst två års erfarenhet inom Regulatory affairs. För denna roll behöver du ha erfarenhet från marknadsbolag. Det är en fördel om du även har erfarenhet från moderbolag eller från annat område såsom QA eller PV. Du talar och skriver svenska och engelska flytande (professionell nivå). Du är teamorienterad, arbetar systematiskt och tar eget ansvar.  Viktigt är att du har engagemang, driv, passion för kundservice och en vilja att växa och utvecklas med oss.

Känns detta rätt för dig?

Vi ser fram emot din intresseanmälan genom att klicka ”ansök” och registrera ditt CV och en personlig motivering varför du vill att vi ska välja dig. Ansökningar behandlas löpande.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Eva Bremberg, Head of Medical Interim Services på PharmaRelations, eva.bremberg@pharmarelations.se eller  070-165 22 76.

Read more about Konsult inom Regulatory Affairs here!