Search for content, post, videos

Market Access Manager – Stockholm

PharmaRelations söker nu en konsult till en spännande roll som Market Access Manager hos en av våra uppdragsgivare med placering i Stockholmsområdet.

Du får en central roll inom affärsområdet och kommer arbeta med produkter inom specialistläkemedel. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och påverka market access arbetet i Stockholmsområdet.

I det här långtidsuppdraget får du möjlighet att utveckla och driva det regionala market access arbetet för uppdragsgivarens produktportfölj. Din målgrupp är bland annat regionala politiker, politiska kanslier, regionala tjänstemän i strategiska positioner, ledande befattningar inom sjukhus såsom sjukhusledning, budgetansvariga och verksamhetschefer.

Utöver dina externa kontakter medför rollen att du kommer att ingå i flera tvärfunktionella team internt på hos uppdragsgivaren där dina aktiviteter och din input bidrar till affärsområdets framgång i distriktet.

Rollen är på heltid och beräknas starta i snarast möjligt. Lämplig bostadsort är stor-Stockholm med omnejd.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. Hos PharmaRelations får du samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis Apotekare, Biomedicinare eller Ekonom. För att passa i rollen som Market Access Manager bör du ha gedigen erfarenhet av att arbeta relationsskapande med beslutsfattare på olika nivåer inom hälso- och sjukvården. Du förstår hur hälso- och sjukvården fungerar avseende beslutsfattande och processer vad gäller budgetering och resursallokering. Dina relationsskapande och kommunikativa förmågor är mycket starka och du brinner för projektledning samt för att påverka och utveckla hälso- och sjukvården.

Du är en innovativ och lösningsorienterad team-player som ser till både patientnyttan affärsnyttan i ditt access arbete.

Ansökan & kontakt

PharmaReIations intervjuar löpande för detta uppdrag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Head of Commercial på PharmaRelations, Anders Tjerngren på +46 70 165 22 79 eller anders.tjerngren@pharmarelations.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt via hemsidan www.pharmarelations.se

Ansökningar behandlas löpande

Read more about Market Access Manager – Stockholm here!