Search for content, post, videos

Medicinteknisk Serviceingenjör

Vi söker nu medicintekniska ingenjörer till regionen nära vårt svenska huvudkontor i Göteborg. Du är antingen nyutexaminerad från högskola eller universitet och/eller har en kortare arbetslivserfarenhet som medicinteknisk ingenjör och/eller är en mer senior och erfaren serviceingenjör och då kanske med erfarenhet från en av våra konkurrenter? Kunskap och/eller erfarenhet av röntgenteknik är meriterande med inget krav. Hos oss får du möjlighet till en grundlig utbildning.

Du är analytisk och har en högt utvecklad problemlösningsförmåga samt stimuleras av att arbeta med avancerad teknisk utrustning. Samtidigt förstår du vikten av att hålla kundens behov i fokus. Du är kommunikativ och inkännande när du lyssnar på kunder och användare och släpper inte taget om de utmaningar du ställs inför. Kundnytta och att kunna samarbeta bra för att lösa kundens behov är viktigt hos oss.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och incidentanalys vid tekniska problem samt avhjälpande underhåll. Arbetet är rörligt och medför ca 30 – 50 resdagar (ingår både över dagen resor samt ibland övernattning) per år i hela Sverige även om din primära region är väst- och syd Sverige.

Du kommer att kommunicera frekvent med våra produktspecialister i Nederländerna varför, så förutom flytande svenska, är även god engelska i tal och skrift är ett krav. Du kommer också arbeta gränsöverskridande i ett team med både ingenjörer och applikationsspecialister vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation.

Förutom en konkurrenskraftig lön och förmåner, erbjuder vi dig en grundläggande och kontinuerlig teknisk produktutbildning på vårt utbildningscenter i Nederländerna. Du kommer att få arbeta i en bransch med stark teknisk utveckling där vi ligger i framkant!

För frågor eller mer information gällande tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Agneta A. Almquist, PhD på Rekryteringsspecialisten Life Science, Norden.

Mobil: 0708-28 28 89, E-mail: agneta@rsls.se

Apply here!