Search for content, post, videos

National Key Account Manager Danmark, Women’s Health

PharmaRelations søger nu en National KAM til en konsulentopgave hos en af vores kunder i lægemiddelindustrien, der begynder i september 2018. Stillingen er tidsbegrænset 24 måneder til udgangen af august 2020.

Du får mulighed for at lancere et nyt og innovativt præparat inden for gynækologi i Danmark. Derfor søger vi dig, der med energi og glæde vil være involveret i at skabe forandringer og muligheder for en forsømt patientgruppe i Danmark. Arbejdet omfatter planlægning, implementering og opfølgning af salgsaktiviteter samt udvikling og vedligeholdelse af relationer med nøglekunder og beslutningstagere.

For at lykkes i denne rolle er du en person, der er drevet af en dedikeret arbejdsindsats og skaber gode relationer. Du har evnen til at tilpasse dig hver enkelt kunde og besidder et stort fagligt netværk inden for gynækologi. Du er selvstændig, tager et stort ansvar i dit arbejde og lykkes med skubbe dit salg frem alene. Med den rigtige holdning, beslutsomhed og dedikation ser du altid frem til at gøre det yderste for at lykkes.

Om stillingen

Arbejde i et ekspansivt og ressourceintentivt nordisk selskab med fokus på innovation, patientfordele og kunder.
Nationalt ansvar for Danmark i en vigtig lancering med et lægemiddel, som gør en stor forskel.
Store muligheder for at forme rollen og påvirke arbejdsmetoderne.
Arbejde i et iværksættermiljø med korte beslutningsprocesser og et højtydende fokus.

Om dig

Akademisk uddannelse eller tilsvarende.
LIF-eksamen
Tidligere erfaring som Key Account Manager i medicinalindustrien.
Det er et absolut krav, at du har et etableret netværk hos landets gynækologer
Struktureret – tager ansvar, initiativ og har evnen til at arbejde selvstændigt.
Evne til at arbejde strategisk og omdanne virksomhedens strategi til taktik.
Gode sociale kvaliteter, evne til at skabe langsigtede relationer med forskellige interessenter.
Taler dansk og engelsk flydende, en fordel hvis du forstår svensk.
Kørekort til bil.

PharmaRelations tilbyder dig en inspirerende og engageret arbejdsgiver, hvor du som medarbejder får gode muligheder for at udvikle dig. PharmaRelations tilbyder dig samtidigt et selvstændigt og stimulerende arbejde i et firma med høje ambitioner, og et klart fokus på vækst og resultater. Vi tilbyder et arbejdsklima baseret på engagement og korte beslutningsveje. Høj kvalitet i leverancen til vores kunde er nøglen til vores fælles succes!

Lyder det interessant?

Du skal være velkommen til at sende din ansøgning og CV via hjemmesiden www.pharmarelations.dk. Ansøgninger behandles løbende, sidste frist for ansøgning er den 15. juni 2018.

For mere information kontakt den ansvarlige hos PharmaRelations, Kim Raabymagle på + 45 5119 9197 eller kim.raabymagle@pharmarelations.dk

Apply here!