Search for content, post, videos

Nordic Brand Manager – onkologi

PharmaRelations söker nu dig som arbetar med marknadsföring inom läkemedelsindustrin.

Ditt första uppdrag blir som Nordic Brand Manager inom onkologi på ett läkemedelsbolag med oerhört spännande produkter.

I rollen som Nordic Brand Manager kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor på den nordiska marknadsavdelningen med att skapa och uppdatera marknadsföringsaktiviteter för onkologiska läkemedel. Du kommer att arbeta med att bygga upp traditionella kampanjer, samt hitta nya vägar och alternativa digitala kanaler för uppdragsgivarens produkter. I rollen som Nordic Brand Manager kommer du arbeta i både interna projekt och kundrelaterade projekt på marknads- och säljavdelningen. Tjänsten är kontorsbaserad i Stockholmsområdet.

Din profil

Det är en fördel om du tidigare arbetat minst ett par år som Produktchef eller Brand Manager inom läkemedelsindustrin, gärna på nordisk nivå. Du bör dessutom ha arbetat med digital marknadsföring inom läkemedelsindustrin. Du har förmågan att se helheten i affären och är van vid att prioritera. Du har passion för ditt arbete, är duktig på att planera och strukturera samt är resultatorienterad. Den person vi söker ska ha förmågan att inge förtroende både hos kund samt internt i organisationen via mycket goda kommunikativa färdigheter.

Du har en vidareutbildning inom t ex ekonomi, sjuksköterska, apotekare eller biomedicinare. Du är van att arbeta i Officemiljö och har lätt för att använda olika system. Svenska och engelska behärskar du flytande i både tal och i skrift.

Låter det intressant?

För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult på PharmaRelations: Nina Fredriksson 070-165 22 75 nina.fredriksson@pharmarelations.se eller Anders Tjerngren 070-165 22 79 eller anders.tjerngren@pharmarelations.se

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökningar behandlas löpande.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. PharmaRelations erbjuder dig samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång!

Read more about Nordic Brand Manager – onkologi here!