Search for content, post, videos

Nordic Market Access Specialist

PharmaRelations söker nu en Nordic Market Access Specialist för ett mycket spännande uppdrag hos ett internationellt läkemedelsföretag kontor i Stockholm.

I din roll som Nordic Market Access Specialist kommer du att föra dialog med beslutsfattare, främst på landstingsnivå (expertgrupper, upphandlare) samt med politiker. Du kommer att ansvara för att planera och koordinera det interna arbetet med upphandlingar och kontrakt på nordisk nivå.

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team där olika kompetenser finns representerade och på så vis ges möjligheten till utveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med Market Access arbete inom specialistvård och har erfarenhet av upphandlingar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av nätverksbyggande med politiker och beslutsfattare och du ska ha erfarenhet av förhandling.

Rollen som Nordic Market Access Specialist är bred med stort eget ansvar inom upphandling, prissättning och Market Access och du ska kunna planera och driva ditt arbete i samverkan med andra funktioner på företaget.

Rollen är till att börja med på minst 50%. Önskvärd bostadsort är Stockholm.

Låter det intressant?

För mer information kontakta PharmaRelations och Anders Tjerngren 070-1652279, anders.tjerngren@pharmarelations.se eller Ola Gustavsson 070-1652233, ola.gustavsson@pharmarelations.se

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökningar behandlas löpande.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. Hos PharmaRelations får du samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång.

Read more about Nordic Market Access Specialist here!