Search for content, post, videos

PharmaRelation söker framtida konsulter i Stockholm

Bor du i Stockholm och jobbar i läkemedelsindustrin? Har du funderat på att bli konsult? Är svaren på frågorna ja, tveka inte att kontakta oss på PharmaRelations, vi behöver dig för kommande uppdrag!

Personliga egenskaper som uppskattas för konsultroller är högt driv, flexibel inställning, prestigelöshet och resultatorientering. Naturligt bör du ha ett starkt kundfokus och du motiveras av att skapa och utveckla relationer.

Du har minst 3-4 års erfarenhet med att sälja och marknadsföra receptbelagda läkemedel.

Körkort och LIF utbildning är ett krav. Lämpliga bostadsorter är Stockholm med omnejd.

För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult OIa Gustavsson 070 – 165 22 33 ola.gustavsson@pharmarelations.se eller Anders Tjerngren 070 – 165 22 79 anders.tjerngren@pharmarelations.se

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. PharmaRelations erbjuder dig samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång!

Välkommen att besöka PharmaRelations hemsida www.pharmarelations.se

Read more about PharmaRelation söker framtida konsulter i Stockholm here!