Search for content, post, videos

PharmaRelations förstärker inom Medical & Scientific – Anders Tjerngren ny affärsområdeschef

Anders Tjerngren

Anders Tjerngren har börjat som Affärsområdeschef med ansvar för Medical & Scientific.

Anders har mer än 20 års branscherfarenhet inom Medical-, Sales & Marketing från flera stora och medelstora läkemedelsbolag.

”Vi har letat efter en stark ledare med driv och resultatfokusering med bred erfarenhet och stort kontaktnät inom Phama. Jag är nöjd med att ha rekryterat Anders till denna nyckelposition inom företaget. Genom sin bakgrund som Tandläkare och breda erfarenhet från både medicin och marknad men även försäljning från Novartis, MSD, Sanofi, AstraZeneca, Dentsply, Otsuka och Allergan har vi fått det bästa av det mesta. Affärsområdet Medical & Scientific har ökat i omsättning och mina förväntningar för Affärsområdet är högt ställda. Jag är övertygad om att Anders är den som tillsammans med sitt team kommer att ta oss till nästa nivå” säger Fredrik Anjou, VD på PharmaRelations

Anders kommer närmast från en position på Allergan där han arbetat som interims konsult via PharmaRelations som Business Unit Manager. Under sina år i Pharma har han haft roller som Clinical Research Manager, Product- & Brand Manager, Sales Manager, Sales Force Effectiveness Manager och nu senast som Business Unit Manager.

”Vårt team på PharmaRelations är fantastiskt, med enorm erfarenhet och kunskap, sammanlagt 150 års erfarenhet i branschen, vi har psykologer, beteendevetare, säljare, naturvetare och tandläkare. Alla med en stark vilja att göra ett fantastiskt jobb, stora kontaktnät, egen erfarenhet att falla tillbaka på och en ödmjuk och professionell attityd, jag är en lycklig VD för detta fantastiska team, som stöttar varandra och jobbar bra ihop. Anders kommer att passa väl in vår dynamiska och expansiva miljö! Välkommen Anders! ” säger Fredrik Anjou.

För mer information vänligen kontakta

Fredrik Anjou, e-post fredrik.anjou@pharmarelations.se eller telefon 08-120 122 22

Anders Tjerngren, e-post anders.tjerngren@pharmarelations.se 08-1201 22 79

Om PharmaRelations

PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och bemanningsföretag specialiserat inom Life Science och Apotek. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna Uthyrning och Rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom Läkemedel, Medicinteknik, Bioteknik, Egenvård, Dentalvård och Animal Health. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden.

www.pharmarelations.se, www.pharmarelations.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 6 =