Search for content, post, videos

PharmaRelations stärker upp med ny konsultchef inom Commercial

Vi kan med glädje meddela att Peter Bergentoft blir ny konsultchef på PharmaRelations med ansvar för Interim Services.

Peter har mer än 20 års branscherfarenhet inom Sales & Marketing från flera stora och medelstora läkemedelsbolag. Han har bland annat innehaft positioner som Launch Excellence Manager på Shire, Marketing and Market Access Manager på Intermune, Produktchef på Parke Davis ansvarig för lanseringen av Lipitor och Marketing Manager på Actelion. Peter har de senaste åren jobbat med och drivit sitt eget konsultbolag där han hyrt ut sig själv till sälj- och marknadsuppdrag.

”Vi har letat efter en kollega med ett brinnande intresse för människor och försäljning med ett naturligt driv och fokus på resultat. Vi tror att en bred erfarenhet, ett stort kontaktnät och förståelse av affären inom Pharma är en stor fördel. Jag är övertygad om att Peter med sin breda erfarenhet blir en tillgång både för våra kunder och konsulter och kommer att vara den inspiratör och resurs som vi behöver för att ta oss till nästa nivå” säger Anders Tjerngren, Head of Commerical på PharmaRelations.

”Vårt team på PharmaRelations är fantastiskt, med enorm erfarenhet och kunskap, sammanlagt mer än 150 års erfarenhet i branschen och består av psykologer, beteendevetare, säljare, naturvetare och tandläkare. Alla med en stark vilja att göra ett fantastiskt jobb, stora kontaktnät, egen erfarenhet att falla tillbaka på och en ödmjuk och professionell attityd. Jag är mycket nöjd med att kunna ansluta ytterligare en nyckelspelare till mitt fantastiska team. Peter kommer att passa väl in i vår kultur och hans erfarenhet av att själv ha jobbat som konsult kommer väl till pass som konsultchef. Välkommen till teamet Peter!” säger Anders Tjerngren.

Affärsområdet Commercial har haft en god tillväxt det senaste året och genom att vi nu får in Peter har jag högt ställda förväntningar på fortsatt framgång för teamet.

För mer information vänligen kontakta

Anders Tjerngren, e.post anders.tjerngren@pharmarelations.se eller telefon 070-165 22 79

Om PharmaRelations

PharmaRelations är ett nordiskt snabbt växande konsult- och interimsföretag specialiserat inom Life Science. Vi tillhandahåller kompetens av hög kvalitet genom tjänsterna uthyrning, ”consulting” och rekrytering. Vår drivkraft är att skapa värde för kunder och utveckling för medarbetarna inom olika sektorer av branschen. PharmaRelations kunder är företag inom Läkemedel, Medicinteknik, Bioteknik, Egenvård, Dentalvård och Animal Health. Företaget är marknadsledande inom området på den svenska marknaden. www.pharmarelations.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *