Search for content, post, videos

Säljande Produktspecialist

Som Produktspecialist inom Astma/KOL har du försäljnings- och budgetansvar för södra distriktet. I rollen som Produktspecialist förväntas du utveckla och vårda Aiolos Medicals goda relationer med beslutsfattare i distriktet. Du ansvarar för bearbetning av läkare och sjuksköterskor, tekniker och upphandlare. Som Produktspecialist på Aiolos Medical håller du dig uppdaterad på den senaste utvecklingen och forskningen inom det respiratoriska området.

Aiolos Medical erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete. Arbetsklimatet präglas av samarbete, delaktighet och korta beslutsvägar med fokus på kvalitet i leverans till kunder. Tjänsten är fältbaserad och du rapporterar till den svenska Försäljningschefen. Det södra distriktet innefattar Stockholm, Mälardalen, Västra Götaland, Östergötland och region Skåne. Bostadsort kan diskuteras.

Vem är du?

Aiolos Medical söker främst dig som är sjuksköterska och har specialistkompetens inom Astma/KOL. Det är meriterande om du har minst några års erfarenhet av relationsskapande försäljning från medicinteknik eller läkemedel. Du har ett organiserat och strukturerat arbetssätt, är proaktiv och självgående samt har en stark inre drivkraft. Du har förmågan att identifiera, genomföra och följa upp aktiviteter samt är insatt i hur ekonomiska styrmedel påverkar beslut i sjukvården. 

Tjänsten kräver att du kan samarbeta och kommunicera både internt och externt, samt har ett prestigelöst förhållningssätt. För att lyckas som Produktspecialist ser vi att du är förtroendeingivande och kundorienterad samt är en skicklig relationsskapare. Du behärskar svenska och engelska flytande till tal och skrift.

Tjänsten kräver att du har körkort B.

Ansökan & kontaktuppgifter

I den här rekryteringen samarbetar Aiolos Medical med PharmaRelations. Du söker tjänsten via länken intill. Då ansökningar behandlas löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Ola Gustavsson, tel. 08-120 122 33, eller via e-post, ola.gustavsson@pharmarelations.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =