Search for content, post, videos

Regulatory Affairs consult

PharmaRelations är ett svenskägt och ledande företag som tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster och rekrytering inom Life Science i Norden.

Vi har en passion för att växa och utveckla människor och företag. Kulturen på ’PR’ baseras på vår värdegrund som utarbetats av vår personal. Här finns en entreprenörsanda, vi har höga ambitioner med tydligt fokus på tillväxt och resultat. Samtidigt har vi ett varmt och prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.

PharmaRekations befinner sig i en expansionsfas och därmed söker vi nu efter en ny medarbetare inom Regulatory Affairs med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm

Om rollen

Som konsult hos oss arbetar du på plats hos våra kunder inom läkemedelsindustrin och/eller från vårt kontor i vackra Hagaparken.

Din profil

Du har en relevant naturvetenskaplig universitetsutbildning och > 2 års erfarenhet inom Regulatory. Du talar och skriver svenska och engelska flytande (professionell nivå). Du är teamorienterad, arbetar systematiskt och tar eget ansvar.  Viktigt är att du har engagemang, driv, passion för kundservice och en vilja att växa och utvecklas med oss.

Känns detta rätt för dig?

Vi ser fram emot din intresseanmälan genom att klicka ”ansök” och registrera ditt CV och en personlig motivering varför du vill att vi ska välja dig. Ansökningar behandlas löpande.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Curman, Talent Specialist Interim Services, på 070-165 22 62.

Read more about Regulatory Affairs consult here!