Search for content, post, videos

Senior Regulatory Affairs Manager

PharmaRelations är ett svenskägt och ledande företag som tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster och rekrytering inom Life Science i Norden. Vi har en passion för att växa och utveckla människor och företag. Kulturen på ’PR’ baseras på vår värdegrund som utarbetats av vår personal. Här finns en entreprenörsanda, vi har höga ambitioner med tydligt fokus på tillväxt och resultat. Samtidigt har vi ett varmt och prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.

Vi söker nu dig som har flera års erfarenhet inom regulatory affairs och är intresserad att tillämpa dina kunskaper i nya sammanhang. Det är en stor fördel om du har arbetat både nationellt och globalt med läkemedel.

Om rollen

Som konsult hos oss arbetar du på plats hos våra kunder inom Life Science och/eller från vårt kontor i vackra Hagaparken. Hos oss finns möjlighet att växa och utvecklas med olika uppdrag och hos olika kunder. Du behöver inte bestämma dig för en kund utan kan över tid få variation i uppgifter och sammanhang med en trygg bas hos oss bland många kompetenta och härliga konsultkollegor.

Din profil

Du har en relevant naturvetenskaplig universitetsutbildning och flerårig erfarenhet inom Regulatory affairs. Du talar och skriver svenska och engelska flytande (professionell nivå). Du är teamorienterad, arbetar systematiskt och tar eget ansvar. Viktigt är att du har engagemang, driv, passion för kundservice och en vilja att växa och utvecklas med oss.

Känns detta rätt för dig?

Vi ser fram emot din intresseanmälan genom att klicka ”ansök” och registrera ditt CV och en personlig motivering varför du vill att vi ska välja dig. Ansökningar behandlas löpande.

Read more about Senior Regulatory Affairs Manager here!