Search for content, post, videos

SMC satsar på återförsäljarledet

Som ett led i SMCs satsning att skapa större tillgänglighet och snabbare leveranser tillträder nu Tommy Lindqvist tjänsten som återförsäljaransvarig. Tommys långa erfarenhet från branschen med mer än tjugo år på SMC, kommer väl till pass i den nya tjänsten. På SMC har Tommy tidigare arbetat som säljare, regionchef och nu senast som affärsutvecklare.  

”Det är viktigt med lokal representation för att ge möjlighet till snabb och professionell hjälp och där fyller våra återförsäljare en viktig funktion. Jag är glad över att få möjlighet att vidareutveckla samarbetet mellan oss ännu mer, säger Tommy.
Tommy är placerad på SMC’s kontor i Lund.

SMC har arbetat med återförsäljare i många år och är representerade på 40 orter från Luleå i norr till Malmö i söder. Syftet med den indirekta säljkanalen är att flytta service och lager närmare kunden och därigenom höja servicenivån ytterligare. SMCs återförsäljare lagerför och tillhandahåller ett noggrant utvalt sortiment av SMC-produkter som återspeglar de vanligast förekommande pneumatik-komponenterna inom svensk industri.

För mer information kontakta Tommy: toli@smc.nu
E-mail: +46 708 602 07

Våra återförsäljare finns i följande städer:
Borlänge, Borås, Eskilstuna, Fagersta, Gnosjö, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Kristianstad, Köping, Ljungby, Luleå, Malmö, Mora, Skellefteå, Skövde, Solna, Sundsvall, Södertälje, Trollhättan, Umeå, Vetlanda, Västervik, Västerås, Växjö, Örebro, Örnsköldsvik

SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter med en omsättning på ca 25 miljarder kronor och 15 000 anställda globalt. I Sverige finns huvudkontoret i Stockholm men lokalkontor finns i alla delar av landet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *