Search for content, post, videos

Social Media Strategist

Känner du dig bekväm och trygg med sociala medier samt har förståelse för hur man inom B2B bäst säljer genom dessa kanaler? Är du idag konsult eller vill börja som konsult? Är svaren på frågorna ovan ja, tveka inte att kontakta oss på PharmaRelations!

Ditt första konsultuppdrag blir uppdrag hos ett väletablerat internationellt läkemedelsföretag med intressanta produkter och om du har ambition att påbörja din karriär inom Life Science kan detta vara en bra start.

Företaget befinner sig i en mkt spännande och expansiv fas och för rätt kandidat kommer det att finnas möjlighet till att bli rekryterad. Uppdraget är på 6 månader och kommer att påbörjas i september 2019, intervjuer sker löpande.

I rollen som Social Media Strategist kommer du att ansvara för att bygga vidare på och utveckla befintlig plattform och kanaler.

Personliga egenskaper som uppskattas för rollen är högt driv, flexibel inställning, prestigelöshet och resultatorientering. Du måste ha god förståelse för hur man på bästa sätt kommunicerar och marknadsför produkter mot B2B (Business to Business).

Du har minst 1-3 års erfarenhet inom digital marknadsföring med sociala medier som kanal. Du är en god kommunikatör som kan hantera både interna- och externa kunder. Har du tidigare erfarenhet/bakgrund inom Life Science är meriterande.

Bostadsort för detta uppdrag är Stockholm.


PharmaRelations 
erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsgivare där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas. Hos PharmaRelations får du samtidigt ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med höga ambitioner, tydligt fokus på tillväxt och resultat. Vi bjuder på ett prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår gemensamma framgång.


Låter det intressant?

För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult på PharmaRelations Anders Tjerngren 070-165 22 79 eller anders.tjerngren@pharmarelations.se

Ansökningar behandlas löpande.

Read more about Social Media Strategist here!