Search for content, post, videos

Talent Specialist, Medical Interim Services

PharmaRelations är ett svenskägt och ledande företag som tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster och rekrytering inom Life Science i Norden. Vi har en passion för att växa och utveckla människor och företag. Kulturen på ’PR’ baseras på vår värdegrund som utarbetats av vår personal. Här finns en entreprenörsanda, vi har höga ambitioner med tydligt fokus på tillväxt och resultat. Samtidigt har vi ett varmt och prestigelöst arbetsklimat som bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.

Till vårt väletablerade och kraftigt växande affärsområde Medical Interim Services söker vi nu en Talent Specialist. Detta är en ny position i vårt härliga team där du kommer bli en viktig del för vår fortsatta framgång.

Om rollen

Som Talent Specialist inom Medical på PharmaRelations kommer du initialt att arbeta med kandidater, konsulter och kunder inom exempelvis regulatory, farmakovigilans, kvalitet, compliance, medical eller clinical affairs. Det kan handla om omvärldsbevakning, att sätta sig in i en kravprofil från en kund, att skapa annonser, leta kandidater, intervjua kandidater (både förutsättningslöst och för specifika uppdrag) samt att skapa presentationer till kunder.

Utöver detta finns det möjlighet att med tiden växa in i rollen och successivt få mer ansvar. I rollen ingår det:

  • att vara konsultchef med personallednings- och personalutvecklingsansvar
  • att få eget kundansvar och skapa och driva egna projekt
  • att hitta affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder och att utveckla dessa

 

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du ges stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att arbeta från vårt kontor i vackra Hagaparken i Solna med förfrågningar från hela landet och besöka konsulter och kunder frekvent, mestadels i Stockholm/Uppsala. Du rapporterar till Head of Medical Interim Services.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad apotekare, biomedicinare, sjuksköterska eller liknande med fem-tio års arbetslivserfarenhet varav åtminstone något års erfarenhet inom Life Science inom Drug Safety, Regulatory, Clinical, Medical eller närliggande område. Erfarenhet av ledarskap och att arbeta som konsult är meriterande, liksom erfarenhet av kundservice och försäljning. Du måste behärska både svenska och engelska flytande i tal och i skrift samt ha god datorvana.

För att trivas hos PharmaRelations och med våra uppdragsgivare tror vi att du är en prestigelös person som gärna bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du har stark egen drivkraft att utveckla ditt ansvarsområde och uppnå resultat med kvalitet, trivs att arbeta i högt tempo och kundnöjdhet är viktigt för dig. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vidare gillar du att planera och prioritera i ditt arbete och har god samarbetsförmåga.


Känns detta rätt för dig?

Säkerställ din möjlighet att vara med i processen genom att klicka på ”ansök” och registrera ditt CV och en personlig motivering varför du vill att vi ska välja dig. Ansökningar behandlas löpande. Vi värdesätter att hitta rätt individ för rollen. Så länge annonsen ligger uppe är möjligheten aktuell.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eva Bremberg, Head of Medical Interim Services, på 070-165 22 76.

Read more about Talent Specialist – Medical Interim Services here!

Leave a Reply