Search for content, post, videos

Team Lead QA/QP PharmaRelations

Head of Quality Assurance med bred erfaring – gerne fra både Med. Tech. og Pharma.

Til en nyoprettet stilling søger PharmaRelations en teamleder til Quality Assurance, som har lyst til at lede og udbygge vores afdeling. Vi løser mange ad-hoc og projektbaserede opgaver for vores kunder fra Pharma- og Med. Tech. industrien.

Vi oplever stor efterspørgsel på vores services, så derfor er det vigtigt, at du er indstillet på selv at deltage i opgaverne for vores kunder og er vant til ”hands on”. Du skal have erfaring med eller lyst til ledelse af et team og vil få en varieret dagligdag, hvor ingen dage er ens. Dine opgaver vil afspejles i behov, som du i nogle tilfælde selv er med til at afdække i dialog med vores kunder. Det kan eksempelvis være auditering, behov for at dække en RP eller QP rolle, udarbejde nye processer mmm.

Hvilke faglige og personlige egenskaber kræves til jobbet?

I denne rolle vil du blive udfordret på din faglighed, kommunikationsevner og interpersonelle egenskaber. Derfor bliver det vigtigt, at du, på den ene side, har et solidt fagligt ståsted, og at du samtidigt finder mennesker og samarbejde dem imellem, interessant. En stor grad af nysgerrighed, engagement og ” lyttende ører”, vil være med til at skabe dit succesfulde team og stærke resultater hos virksomhederne. At have modet til at opbygge en afdeling, og samtidigt levere hos vores samarbejdspartner, er ikke nemt; så du skal kunne prioritere og arbejde struktureret og målrettet, med en god portion humor.

Lidt om vores afdeling:

I skrivende stund er vi en håndfuld dedikerede og positive medarbejdere i det danske team, der fagligt spænder vidt indenfor QA og RA – indenfor flere klassifikationer af produkter. Vi har et tæt samarbejde med vores nordiske kolleger primært i Stockholm, der besidder en bred vifte af kompetencer, så vi er klar til at løfte i flok, når der indløber opgaver, som er omfattende.

Lyder det interessant?

Du skal være velkommen til at sende din ansøgning og CV via hjemmesiden www.pharmarelations.dk Ansøgninger behandles løbende. For mere information kontakt den ansvarlige hos PharmaRelations, Lise Sønnersgaard, enten på mail lise.sonnersgaard@pharmarelations.dk eller telefon 60981303. Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Read more about Team Lead QA/QP PharmaRelations here!