Search for content, post, videos

Trelleborg erbjuder exklusiv inblick i sin virtuella värld

Trelleborg Virtual tour

I en digital tid erbjuder online-verktyg en lång rad möjligheter när det gäller informationsutbyte.

För att dra nytta av möjligheterna har Trelleborg Sealing Solutions, en ledande global leverantör av tätningar och kundanpassade komponenter, tagit fram en innovativ virtuell rundtur med exklusiv tillgång till produktionsenheter och webbinarier. Guidad av en moderator kan besökarna interagera och ta sin individuella rundtur i Trelleborgs värld i en 360° virtuell miljö.

På varje industriföretag finns verksamheter så som produktion och FoU, dit tillträde kan vara begränsat vid fysiska rundturer. Trelleborg Sealing Solutions innovativa virtuella rundtur, vilken var först ut i industrin 2019, överbryggar denna barriär. Med expertintervjuer presenterar Trelleborg Sealing Solutions sina applikationskunskaper och breda produktutbud under rundturen. Frågor från besökarna kan besvaras under turen via en livechatt-funktion. De som är intresserade av ytterligare information kan ta del av en lång rad webbinarier.

“Trelleborg använder nya digitala beröringspunkter för att interagera med sin publik och ha en dialog. Det är därför vår virtuella rundtur erbjuder inte bara relevant teknisk information utan även en möjlighet att kommunicera direkt med våra experter, via en livechatt. En sådan plattform är unik inom B2B-sektorn”, säger Holger Baur, Director European Marketing & Communications på Trelleborg Sealing Solutions.

“Vi vill vara så synliga som möjligt för våra kunder och ge dem en exklusiv inblick bakom kulisserna på Trelleborg Sealing Solutions. Besökare kan upptäcka våra produkt- och materialinnovationer under rundturen och även titta in i vårt enastående FoU-laboratorium och på våra automatiserade produktionsfaciliteter”, tillägger Prof. Dr. Konrad Saur, Vice President Innovation & Technology på Trelleborg Sealing Solutions, och en av experterna som besökarna möter under den virtuella rundturen.

Rundturen, som ursprungligen lanserades 2019, har förbättrats med virtuell tillgång till företagets tillverkningsenhet för flytande silikonkomponenter (Liquid Silicone Rubber, LSR) i Stein-am-Rein, Schweiz och en inblick i den aerospace-ackrediterade produktionsanläggningen för elastomerer i Tewkesbury, England. Övrigt innehåll inkluderar tekniska webbinarier inom områden som exempelvis tätningar för höga rotationshastigheter inom e-Mobilitet, smörjfilmskontroll i hydrauliska applikationer och praktiska råd när det gäller motytor för kolvtätningar.

För att få access till den virtuella rundturen, klicka här www.tss-virtualtour.com


För mer information, kontakta:

Henrik Florby, Sales & Marketing Manager

Tel: 036-34 15 18, mobil: 070-775 22 33

E-post: henrik.florby@trelleborg.com

 

Om Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Group

Trelleborg Sealing Solutions är en av världens ledande utvecklare, tillverkare o leverantör av precisionstätningar, bussningar och formgjutna polymerkomponenter. Affärsområdets fokus är att matcha de mest krävande behoven hos kunder inom flyg, fordon och generell industri och göra det lättare för kunder att uppnå kostnadseffektiva, hållbara lösningar. Det globala nätverket omfattar mer än 25 tillverkningsenheter och över 50 marknadsbolag.  www.tss.trelleborg.com

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter cirka 36 miljarder kronor och har verksamhet i ett 50-tal länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.  www.trelleborg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *