Search for content, post, videos

Director Pharma Engineering

Virksomheden er en del af en større vision og et solidt fundament inden for koncernen, etableret med en klar mission siden 2000. Denne tilknytning giver ikke kun styrke, men også en række fordele ved at være en del af en bredere gruppe af virksomheder i koncernen.

Virksomheden dækker flere forretningsområder, heriblandt en succesfuld og selvstændig gruppe med domicil i Storkøbenhavn. Denne del af virksomheden er 100 % specialiserede og agerer som “One Stop Specialister” inden for compliance, automation og digitaliseringsløsninger i GXP-miljøet.

De er dedikeret til at hjælpe Life Science virksomheder med at nå deres mål hurtigere og mere effektivt. De skræddersyede løsninger er designet til at navigere gennem den komplekse og strengt regulerede Life Science industri fra design til opgaver gennem hele produktionscyklussen og forretningsprocesserne.

Virksomheden ønsker at sikre, at deres kunder opnår en optimal produktion, som bringer deres produkter sikkert på markedet. Samtidig stræber de efter innovation, der kan reducere omkostninger, øge produktiviteten og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Virksomheden er stolte af deres professionelle tilgang, åbenhed og fleksibilitet. De er engagerede og er ofte involveret i projekter helt fra begyndelsen for at sikre, at de har de bedste forudsætninger for at levere de mest effektive løsninger.

Med en dynamisk og talentfuld gruppe på +60 medarbejdere, er de i en konstant udvikling, altid klar til at møde nye udfordringer og levere førsteklasses løsninger til deres kunder.

Bliv en del af deres rejse mod innovation og vækst.

Director Pharma Engineering

Ansvarlig for strategisk salg, ledelse og udvikling af Pharma Engineering segmentet

Du bliver nøglen til daglig succes og forretningsudvikling
Ledelse af 3 sektionschefer og +60 medarbejdere
Medlem af Direktionen og ansvarlig for strategi
Kommerciel vækst i et marked med stort potentiale

Udfordring

Som den nye Director Pharma Engineering får du det overordnede ansvar for at lede en af de mest dynamiske og innovative grupper i koncernen. Du bliver nøglen til den daglige succes og vil være med til at forme den strategiske retning, der er i overensstemmelse med virksomhedens langsigtede visioner, ønsker og behov.

Din mission er at fortsætte den succesfulde rejse, der allerede er sat i gang og tage den kommercielle, strategiske, taktiske og operationelle udvikling til nye højder.

Du driver forretningsudvikling med fokus på salgsstrategi, handlingsplaner, effektiv positionering, budget, prognoser, opfølgning og forecasts. Du er også ansvarlig for risikostyring med fokus på evaluering af tilbud og opfølgning på projekter og Tenders.

Som Director Pharma Engineering har du ikke blot en vigtig opgave, men en spændende og udfordrende mulighed for at være den førende drivkraft bag et dedikeret team. Din rolle strækker sig ud over blot at være en leder. Du bliver en inspirator, en strategisk tænker og en mentor for medarbejdere. Virksomheden tror på at skabe vækst, ikke kun i virksomheden, men også i deres teams færdigheder, kunders tilfredshed og i de finansielle resultater.

Du vil være den person, der fortsætter med at bringe visioner til live og sikrer, at hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig i forhold til virksomhedens mål. I rollen får du brug for både at arbejde strategisk med ledelse og udvikling, ligesom du kommercielt er med til at skabe nye forretningsmuligheder i et Pharma marked med mange muligheder.

Du refererer til CEO’en i virksomheden og er medlem af Direktionen. Din indsats vil være afgørende for den fremtidige succes og virksomheden ser frem til at byde dig velkommen ombord på deres rejse mod excellence!

Talent

Den ideelle kandidat til denne rolle er en erfaren leder fra Pharma/Life Science industrien. Mens din uddannelsesbaggrund ikke er afgørende, er det vigtigt, at du har solid erfaring fra en strategisk rolle inden for ingeniørvidenskab, farmaceutisk teknologi eller relaterede områder. De søger en leder med en kommerciel eller teknisk baggrund, ideelt set fra en virksomhed, der er en væsentlig leverandør til Pharma industrien. Du kommer med erfaring fra forretningsudvikling med fokus på salgsstrategi, maksimering af de økonomiske resultater via risikostyring, optimal fordeling af personalemæssige ressourcer i projekter samt pleje af partnerskaber med kunder.

Din kommercielle indstilling og proaktive tilgang samt dine stærke kommunikationsevner med forskellige interessenter, herunder kunder, har tidligere bevist din evne til at udvikle teams og derved forretningen.

Du er en succesfuld, ambitiøs, handlekraftig og motiverende leder, der er dygtig til at netværke med de relevante beslutningstagere hvorved du skaber et godt fundament for- og samarbejde både inden for virksomheden og på tværs af koncernen.

Som leder er du i stand til at motivere og lede en velfungerende gruppe med overbevisning. Du har demonstreret betydelige ledelsesmæssige resultater og har succes som Projektleder, gerne fra større Pharma projekter.

Din passion, engagement og resultatorienterede tilgang er tydelig for andre, og din vision inspirerer og motiverer medarbejderne til at yde deres bedste. Du er loyal og har evnen til at udvikle en allerede succesfuld gruppe endnu mere.

Kort sagt: Du bringer erfaring og en dyb passion for at gøre en forskel. Du har en stærk drivkraft til at udvikle strategien, organisationen, kulturen og derved bringe forretningen til det næste niveau.

Ansøgning

Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af vores kunde. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1869/Director” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk